DRENERING

Drenering er viktig for å sikre at det ikke blir fukt i boligen din. Vann som renner mot grunnmur eller legger seg på uønskede steder på tomta, kan skape store skader. Vi utfører alle typer dreneringsarbeider og graving i forbindelse med drenering.

Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring.

DRENERING AV HUS

Det er ikke ønskelig at regnvann og overvann renner mot grunnmuren på huset. Det kan være årsaken til at kjelleren og resten av boligen får fuktskader og muggsopp. Ved riktig drenering blir ikke vannet stående mot hus, kjeller og andre bygninger.

Det er vanlig at bygninger blir drenert med rør under bakken og dreneringspapp. Rørene leder vannet bort fra tomta og til egnet område.

ANDRE TYPER DRENERINGSARBEIDER

Det er ikke kun rundt hus og grunnmur det er viktig med god drenering. Dersom det samler seg mye vann på tomta, som på gressplenen eller parkeringsplassen, kan det ødelegge uteområdene.

Vi hjelper deg med drenering av:

  • Kjeller
  • Grunnmur
  • Plen
  • Gårdsplass

HJELP TIL DRENERING

Dersom det er lenge siden dreneringsarbeider ble utført på din bolig, kan det være lurt å få sjekket om alt er som det skal. Det gjelder også dersom det er mye vann på tomta som helst ikke skulle vært der. Vi hjelper deg med alle typer dreneringsarbeider.

VÅR TJENESTER

Vi hjelper deg med alt av gravearbeider, steinlegging, drenering og planting for å gjøre dine uteområder fine.